top of page

Våre samarbeidspartnere

Oppdatert: 7. mar.

På Blomsterhjørnet samarbeider vi med et utvalg lokale bedrifter som er spesialister i sitt felt – og ikke minst fantastiske mennesker!


Det viktigste i en begravelse er verdighet. Verdighet inkluderer omsorg og medfølelse. Blomster ved livets slutt er en vakker tradisjon, og en fin måte å uttrykke følelser på når vi mangler ord. Sammen med Byglands Begravelsesbyrå lager vi vakre kranser og oppsatser til begravelser, og om du har konkrete ønsker strekker vi oss langt for å innfri disse.Den siste reisen Vi samarbeider også med Den siste reisen, som beskriver seg selv som et personlig og annerledes begravelsesbyrå: "Med det mener vi at mennesker er så forskjellige. Det synes vi begravelser bør være også. Vår spesialitet er å lage verdige, vakre begravelser og bisettelser, som virkelig speiler det livet som er levd, på en slik måte at den siste avskjeden slik bli et så godt minne som mulig."


Ønsker du fine bilder av deg selv uten at du må slå opp telt utenfor komfortsonen? Da kan Mona hjelpe deg! Mona er et fyrverkeri av en energibunt og en mester i å fange personlighet og øyeblikk gjennom linsen. I tillegg til å besøke oss med sitt sprudlende jeg i butikken vår, har hun dessuten tatt bildene av oss her på nettsiden! Et besøk i Monas studio er en opplevelse du sent vil glemme.


Baker Jørgensen jobber for at du skal få de beste smaksopplevelsene – i Arendal er de alltid i nærheten! Bakeren produserer varene sine fra bunnen på den tradisjonelle måten, slik at du kan være sikker på å få bakverk av beste kvalitet. Ønsker du for eksempel en deilig kake og en frisk bukett levert hos en du er glad i? Det ordner vi og Baker Jørgensen!
Sammen med BEB event skaper vi uforglemmelige opplevelser og blomster som gjør inntrykk!


Blant Kajas lekre designvarer på Alti Arendal finner du et utvalg av våre fineste tørkede buketter.
Med strandlinje, frodig gressplen og vakker arkitektur er Strand Hotel det perfekte stedet for livets store hendelser. Vi er stolte av å levere blomster og dekorasjoner til nydelige sommerbryllup på "den norske rivieraen".


A-Tech Teltutleie har alt du trenger til ditt selskap eller arrangement – og vi leverer blomster og dekorasjonene du måtte ønske.


Miss Talseth Illustration

Kristin Talseth lager vakre illustrasjoner ved å mikse print, tegninger og fargetrykk. Det er faktisk Kristin som har laget vår fine logo! Du finner et eksklusivt utvalg av kortene hennes hos oss, både i små og store størrelser, og til jul er vi så heldige å få selge kalenderne hennes.
Kirkens Bymisjon i byen gjør en fantastisk innsats for mennesker som har falt utenfor eller er i en sårbar og vanskelig livssituasjon. Visste du at barn og ungdom kan leie aktivitetsutstyr helt gratis hos bymisjonssenteret? Da Bymisjonen åpnet Pop-up julebutikk i kjelleren på Torvet fikk vi være med på stylingen.


177 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kurs

Comments


bottom of page