top of page

BRYLLUP

Det skal være gøy og stressfritt å feire kjærligheten.

Vi tilbyr et godt og forståelsesfullt samarbeid slik at vi sammen kan skape en vakker ramme rundt bryllupet deres

SÅNN GÅR VI FREM

Booke dato

Å booke bryllupsdatoen hos oss er helt uforpliktende. Dette kan gjøres i god tid før bryllupet, slik at vi også kan holde av datoen.

 

Book datoen ved å fylle ut skjemaet til høyre. Da tar vi kontakt med dere for å bekrefte eller avkrefte om datoen er ledig.

Ønsker og inspirasjon

Vi ønsker et lite utvalg inspirasjonsbilder, slik at vi får en idé om hva slags ønsker dere har til farger og tema. Bruk gjerne Pinterest og Instagram – der finnes det masse fantastisk inspirasjon!

Dette vil vi be om når vi bekrefter bryllupsdatoen deres på e-post.

Budsjett og oversikt

Vi trenger et omtrentlig budsjett fra dere, rett og slett fordi det er vanskelig å legge frem et tilbud uten informasjon om:
hvor stort bryllupet blir, antall gjester, om portal/kirke skal pyntes og hvor mange bord som eventuelt skal dekoreres. 

Da kan vi estimere et prisoverslag for leveransen og komme med forslag til hvordan vi best kan oppfylle deres ønsker. 

Planleggingsmøte

Seks til fire uker før bryllupet setter vi opp en halvtimes samtale for gjennomgang av alle detaljer. 

Til møtet må dere forberede:

 • endelige fargeønsker

 • antall gjester 

 • hva som skal dekoreres

 • endelig budsjett

Vi forbereder:

 • forslag til blomster som matcher ønskene deres (hva som er mulig å få tak i er helt avhengig av sesong)

 • forslag til dekoreringsplan

 • knallgod kaffe

Oppsummering og bekreftelse

I etterkant av møtet sender vi en e-post som oppsummerer ønskene deres, samt et prisoverslag for produktene og leveringen tilpasset budsjettet deres. Dette er da siste mulighet til å bekrefte leveransen, og eventuelt be om endringer kostnadsfritt. Ønsker dere endringer etter dere har bekreftet oppsummeringen, tilkommer en ekstrakostnad på kr. 300,- per halvtime brukt på korrespondanse og endringer i bestillingen.

INSPIRASJON: BRUDEBUKETT

Book din dato – helt uforpliktende

Takk! Vi tar kontakt med dere snart.

 • Buketter, corsager og kranser
  Vi gjør oppmerksom på at prisene er veiledende og kan variere etter hvilke blomster som ønskes. Brudebukett Håndbundet brudebukett fra kr. 2500,- Brudebukett med heng fra kr. 3000,- Favnbukett fra kr. 1500,- Corsage/knapphullsblomst Bæres tradisjonelt av brudgom, forlover til brudgom og brudens far. De siste årene har det blitt mer vanlig at også brudgommens far og eventuelle brødre også bærer corsage. Voksne fra kr. 200,- Barn under 12 år fra kr. 175,- Brudepike Brudepikebukett til barn fra kr. 300,- Brudepikebukett til voksen fra kr. 500,- Blomsterring/rangle for barn under 3 år, fra kr. 500,- Blomsterkrans til barn fra kr. 500,- Blomsterkrans til voksne fra kr. 700,- Kvinnelig forlover Forlover bør ha hendene fri for å kunne hjelpe bruden med slør og holde hennes bukett når hun trenger det. Derfor anbefaler vi blomster i håret eller et blomstersmykke. Blomsterkrans fra kr. 700,- Blomsterhårnål fra kr. 250,- Blomsterarmbånd fra kr. 350,- Andre blomstersmykker: pris etter avtale.
 • Pynte kirke og seremonilokaler
  Vi tilbyr: dekor av alterringer og portaler ranker av grønt og blomster langs altergang dekor av stoler eller benker til gjestene innkjøp av lys og lignende Vi ankommer seremonilokalene i god tid før bryllupsseremonien starter og pynter for dere. Startpris for dette er kr. 2000,- med kr. 800,- per påfølgende time.
 • Pynte festlokale
  Vi tilbyr levering av blomstene til lokalene, der vi plasserer og pynter for dere noen timer før selskapet starter. Startpris for dette er kr. 2000,- for første påbegynte time, og deretter kr. 800,- per påfølgende time. Dere kan selv hente dekorasjoner og bordpynt i butikken vår på bryllupsdagen, og plassere dem i lokalene deres. Varene kan hentes fra kl 9.30 på morgenen etter hva som passer dere. Kontakt oss dersom dere har behov for å hente varene enda tidligere, slik at vi kan finne en løsning som passer. Det er også mulig å hente dagen før bryllupet, men det er da viktig at blomstene kan oppbevares kjølig (for eksempel et kjølerom), slik at de holder seg friskest og finest mulig.
 • Lån og levering av produkter
  Vi har et stort utvalg utlånsprodukter som passer alle stilarter. Om dere velger oss som blomsterleverandør, er alle utlånsprodukter inkludert i totalprisen. Vi har for eksempel høye glassvaser, små glassflasker, blomsterstativer og Norgesglass. Spør oss! Lånte produkter leveres nyvasket i butikken innen onsdag etter bryllupet. Dersom dere ønsker at vi henter utlånsproduktene i lokalene, kommer et tillegg på kr. 1000,-. Det meste av vasene kan vaskes i oppvaskmaskin, men om produktene hentes/leveres uvasket, kommer et tillegg på kr. 200-500,- (avhengig av mengden). Erstatning av ødelagte produkter kommer i tillegg til totalprisen.

INSPIRASJON: INTIMT

INSPIRASJON: FESTLIG

INSPIRASJON: EKSTRAVAGANT